Leden

Kennisdelen in een netwerk

“Beter zorgen voor jezelf en voor elkaar.”

Jolieke BraamAdviseur inwonerinitiatieven van Ledenvereniging Thebe Extra

Inwonersinitatieven Midden- en West-Brabant

Momenteel is er nog geen platform voor inwonersinitiatieven in Midden- en West-Brabant actief. Wel kunnen initiatiefnemers terecht bij Ledenvereniging Thebe Extra.

Ledenvereniging Thebe Extra is actief in 21 gemeenten in Midden- en West-Brabant (werkgebied). Ledenvereniging Thebe Extra biedt algemene ondersteuning voor inwonersinitiatieven. Daar zijn, ter inspiratie, meerdere voorbeelden van.

Stimuleringsfonds Ledenvereniging Thebe Extra

Het Stimuleringsfonds steunt maatschappelijke projecten in haar werkgebied die de sociale binding, ontmoeting, welzijn en/of leefbaarheid in de lokale samenleving bevorderen.

Vaak leven er in een gemeenschap allerlei wensen en ideeën, maar ontbreekt het aan financiële middelen. Met steun van het Stimuleringsfonds heeft ook uw project kans van slagen. De hoofdaanvrager dient lid te zijn van Ledenvereniging Thebe Extra.

Stimuleringsfonds Ledenvereniging Thebe Extra

Ook uw project heeft kans van slagen.

Contactpersoon Inwonersinitatieven Midden- en West-Brabant

Jolieke Braam

Adviseur inwonersinitiatieven Ledenvereniging Thebe Extra

06 577 203 13

Kennis delen in een netwerk

Samen met de platforms en de daarbij aangesloten burgerinitiatieven vormt De Koepel een samenwerkingsverband dat het karakter heeft van een netwerk. Het kenmerk daarvan is dat men elkaar kent, elkaar gemakkelijk kan vinden, met elkaar optrekt waar wenselijk en nodig, informatie en kennis deelt, elkaar steunt en op basis van gelijkwaardigheid met elkaar omgaat.

Elkaar weten te vinden en kunnen aanspreken zijn de belangrijkste winstpunten van deze onderlinge netwerksamenhang. Het lidmaatschap is de uitdrukking van de intentie om mee te doen met de beweging die in gang is gezet en van het zich naar vermogen in te zetten.

Vragen?

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Neem contact op met een van onze contactpersonen, wij helpen u graag verder.

Deel deze pagina

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial