De Koepel

Zorgcoöperaties Zuid-Nederland

Bestuur

De Koepel Zorgcoöperaties Zuid-Nederland wordt door vier leden bestuurd.

Pieter van Wijk, Voorzitter

“Het is aan de bewoners om de leefbaarheid in de eigen wijk gestalte te geven en de gezondheid van mensen in de breedste zin te bevorderen. Jong en oud, samen voor een vitale gemeenschap.”

Anita van Leeuwen, Secretaris

“Bewoners weten als ervaringsdeskundigen hoe we lokale uitdagingen in welzijn, zorg en wonen kunnen verbeteren. Ze zetten zich hier samen met professionals graag voor in. Als we deze lokale kracht benutten en hen daarbij faciliteren komen we binnen de huidige situatie samen veel verder!”

Roland van Kessel, Bestuurslid

“Wij hebben Vitale Gemeenschappen nodig om ons gedeelde verlangen te borgen en naar het Wij te groeien.”

Wim van Hest, Adviseur

“Het is van waarde om er voor elkaar te zijn. We zijn met iets essentieels bezig, om de hogere waarden van de zorgzame samenleving dichter bij te brengen.”

Saskia van Eenbergen

Adviseur communicatie

Theo Maas

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te willen worden” is voor mij een rode draad in mijn streven naar een inclusieve gezonde samenleving. Een samenleving voor iedereen dus, waar iedereen gezien wordt, ertoe doet, nodig is en bijdraagt. Dat vraagt lef van mensen, de samenleving, zorg- en welzijnsorganisaties en (lokale) overheden. Lef om naar jezelf te kijken, als mens, als team, als organisatie, als netwerk én als samenleving. Lef om los te laten wat vertrouwd en vanzelfsprekend lijkt te zijn. Lef ook om te zien waar je trots op kunt zijn. Niet omdat het vandaag perfect gaat, maar omdat je zelf en samen met anderen de schouders onder deze beweging zet. Elke dag opnieuw. Op weg naar samen beter.

Raad van Toezicht

Ben van Essen, Voorzitter

“We hebben nodig dat de samenleving terugkrijgt wat de overheid heeft overgenomen.”

Alexander van den Dungen

“Burgerinitiatieven zijn van grote waarde voor burgers. Maar ook voor de maatschappij en voor gemeenten in hun nieuwe relatie met burgers.”

Vragen?

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Neem contact op met een van onze contactpersonen, wij helpen u graag verder.

Deel deze pagina

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial