Ledenvereniging Thebe Extra

Goed voor elkaar

Per december 2020 is Rogier Derks, als sociaal ondernemer, het project Goed voor Elkaar gestart in 2 grote flats in het centrum van Oosterhout. Het doel van het project is dat de bewoners hun persoonlijke sociale netwerk gaan versterken.

Dit project sluit goed aan bij de missie van Ledenvereniging Thebe Extra ‘beter voor jezelf en voor elkaar zorgen’. Ledenvereniging Thebe Extra wil meer lokale initiatieven in haar werkgebied faciliteren met soortgelijke projecten.

De inhoud van Goed voor elkaar

Goed voor Elkaar wil ervoor zorgen dat je zo voorbereid bent op de toekomst. Daarom vragen we je om m.b.v. de netwerkkaart eens bij jezelf na te gaan wie de mensen zijn die nu en later achter je staan. Want zeg nou zelf, dat is toch een hele zorg minder. De netwerkkaart helpt je om inzicht te krijgen in jouw netwerk met mensen die achter je staan. Hoe sterk is je netwerk? Sta jij er wel eens bij stil dat je bij alledaagse dingen soms hulp kunt gebruiken? Zoals boodschappen doen, vervoer naar een verjaardag of het gras maaien? Dan is het fijn als je weet wie er achter je staan. En om te bedenken voor wie jij er kunt zijn. Want onze maatschappij verwacht dat mensen zo lang mogelijk voor zichzelf blijven zorgen. Je moet het voor elkaar goed regelen.

Goed voor elkaar

Lees meer op de website van Stichting Ondersteuning Senioren Oosterhout over het project in Goed voor elkaar.

Campagne Goed voor elkaar

Ledenvereniging Thebe Extra creëert publiek bewustzijn én werft deelnemers voor de bijeenkomsten.

Meer informatie?

Interesse in hoe de Ledenvereniging Thebe Extra het project Goed voor elkaar inzet in West- en Midden-Brabant?

Meer projecten

Ook interessant...

Vragen?

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Neem contact op met een van onze contactpersonen, wij helpen u graag verder.

Deel deze pagina

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial